VIDEO / Adevărul total despre competiţiile de bodybuilding! La ce trucuri draconice apelează concurenţii pentru a-şi sculpta trupurile

Multe dintre femeile care practică bodybuilding sunt invidiate pentru siluetele perfect lucrate, însă puţine persoane ştiu ce se ascunde în spatele competiţiilor. Mai exact, concurenţii apelează la fel şi fel de tehnici extreme, care le pun chiar şi sănătatea în pericol.

Consumul excesiv de junk food, de vodkă şi apă sunt doar câteva dintre metodele extreme la care apelează tinerele care-şi doresc să impresioneze cu siluete tonifiate, însă un medic din Australia avertizează că aceastea au efecte grave asupra organismului.Mai exact, acesta a explicat că inhibatorii de estrogen şi steroizii care sunt folosite de multe persoane care practică bodybuilding pot duce la probeleme cu rinichii şi ficatul şi la infertilitate. De asemenea,  dietele extreme sau programele dure de sală au un impact negativ asupra comportamentului şi a respectului de sine.

Medicul a mai precizat, printre altele, că persoanele care vor să-şi sculpteze siluetele ar trebui să nu mai consume cantităţi industriale de apă ori alcool şi să mănânce sub 1.000 de calorii pe zi şi să meargă la sală trei ore zilnic.

T.F.S

Citeşte şi:

Adio diete costisitoare şi grele! Siropul din 3 ingrediente care topeşte 1cm din grăsime pe zi

Mit spulberat! De ce avem nevoie de grăsimi ca să fim sănătoşi?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro