Adio, vilă la Paris! Milionarul Adrian Sârbu, urmărit prin Europa! În ce belele a mai intrat unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România

Adrian Sârbu a fost acuzat de către procurorii bucureşteni de spălare de bani, instigare la evaziune fiscală şi instigare la delapidare. 
După doi ani de procese, în urmă cu câteva zile, o companie de investiţii din Panama a obţinut eliberarea unui titlul executoriu european pe numele lui Adrian Sarbu şi a companiei Alerria Management - deţinută de acesta - pentru recuperarea a cinci milioane de euro. În baza acestuia, compania îi va putea executa bunurile aflate în oricare din statele Uniunii Europene. 
Milionarul ar putea rămâne astfel fără două imobile, unul la Paris şi un altul la Praga, identificate de altfel şi de către procurorii bunureşteni în cursul cercetărilor derulate pe numele omului de afaceri. Sârbu nu este la prima întâlnire cu societatea panameză, companie ce investeşte masiv în afaceri din domeniul mass-media. Anul trecut, reprezentanţii companiei au obţinut şi instituirea unui sechestru pe bunurile acestuia din România. 
Acuzat de evaziune fiscală
Decizia instanţei pare ultima problemă dintr-un şir lung de neplăceri ce s-au abătut asupra milionarului.  La începutul anului 2015, Adrian Sârbu a fost acuzat de spălare de bani, instigare la evaziune fiscală şi instigare la delapidare. A petrecut câteva luni în arestul central al Poliţiei Capitalei. Alături de mai mulţi inculpaţi,  Sârbu ar fi acţionat, potrivit procurorilor, în scopul sustragerii de la plata taxelor către bugetul de stat. Mai nou el este cercetat şi în dosarul creditelor frauduloase luate de la BRD. Anchetatorii susţin că omul de afaceri ar fi luat un credit de la BRD de patru milioane de dolari şi ar fi girat pentru sumă cu un contract de management încheiat cu un grup internaţional de presă.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro