Adolescentă de 16 ani din Vâlcea, dispărută fără urmă! Familia e în pragul disperării

Adolescentă de 16 ani din Vâlcea, dispărută fără urmă! Familia e în pragul disperării © IPJ Valcea

O adolescentă de 16 ani din comuna Costești, județul Vâlcea, a dispărut fără urmă de acasă în urmă cu două zile. Familia e disperată și cere ajutorul populației.

În urmă cu două zile, bunicul adolescentei a mers la poliție pentru a raporta dispariția fetei. Maria Magdalena, în vârstă de 16 ani, a plecat de acasă din propria voință și nu s-a mai întors. Apropiații sunt disperați și roagă pe oricine au văzut-o să sune imediat la 112.

Semnalmente Maria Magdalena, dispărută de două zile

Când a dispărut, adolescenta era îmbrăcată cu o geacă lungă cu glugă de culoare vișinie și are o înălțime de 1.65-1.70 metri înălțime, aproximativ 55 de kilograme, ochi căprui și păr drept de culoare deschisă. Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, Maria Magdalena nu ar fi plecat pentru prima oară de acasă. Oamenii legii au demarat o amplă operațiune de căutare a adolescentei și roagă pe oricine a văzut-o sau deține informații despre ea să sune de urgență la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Fetiță de 13 ani, dispărută din București

Andreea Pelin, în vârstă de 13 ani, a plecat de la şcoală şi nu s-a mai întors la domiciliu. Poliţia a anunţat că, potrivit imaginilor pe camerele de supraveghere, Andreea Pelin a plecat împreună cu o colegă de pe un peron al Gării de Nord din Capitală, spre Braşov. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro