UPDATE. Andreea, fetiţa de 13 ani din Bucureşti care s-a urcat în trenul spre Braşov şi s-a făcut nevăzută, a fost găsită

Fetiţă de 13 ani din Bucureşti, dată dispărută! Andreea s-a urcat în trenul spre Braşov şi s-a făcut nevăzută © Antena3

UPDATE. Andreea Pelin a fost găsită de polițiști într-o gară din Brașov, miercuri seară.

Ştire iniţială

Familia unei fetiţe de 13 ani din Bucureşti este disperată! Andreea a fost dată dispărută, după ce a plecat de la şcoală. Pare-se că aceasta s-a urcat în tren, spre Braşov, iar de acolo... nu se mai ştie nimic. 

Bucureşti. Fetiţă dispărută după ce a plecat de la şcoală

Poliţiştii sunt pe urmele unei copile de 13 ani din Bucureşti. Andreea Pelin a plecat de la şcoală şi nu s-a mai întors la domiciliu. Poliţia a anunţat că, potrivit imaginilor pe camerele de supraveghere, Andreea Pelin a plecat împreună cu o colegă de pe peronul 12-13 al Gării de Nord din Capitală, spre Braşov. 

Ulterior, mătuşa copilei a spus că telefonul ei a fost găsit spart în Braşov. Nimeni nu mai ştie nimic de Andreea Pelin, iar familia şi oamenii legii au cerut ajutorul populaţiei în vederea depistării ei. 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Adolescenta din Cluj dată dispărută, găsită miercuri

În aceeaşi zi, Boroş Andrada Julieta, în vârstă de 15 ani, a fost găsită. Adolescenta era dată dispărută de marţi, 4 februarie. Câteva informaţii care au ajuns la familie au fost de ajutor. Boroş Andrada Julieta a fost depistată în comuna Unirea, judeţul Alba, miercuri după-amiază. 

Din primele cercetări, aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro