Adrian Minune, între Ion Clămparu şi Ghenosu'! Cum a ajuns manelistul pe lista celor mai temuţi interlopi din Europa!

Pe tărâm românesc este considerat un rege al muzicii lăutăreşti, însă în presa internaţională celebrul Adrian Minune este un adevărat interlop.
Reporterii SPYNEWS.ro au aflat cum a ajuns numele artistului printre cele ale lui Ion Clămparu şi Ghenosu', doi dintre "băieţii răi" ai ţării noastre. 
Ion Clămparu, Ghenosu' şi... Adrian Minune. Aceasta este lista scurtă a celor mai periculoşi mafioţi din Europa. Nu, nu este un banc, ci doar ideea năstruşnică a spaniolilor care au făcut un documentar despre cele mai sonore nume de interlopi din România. Totul a început după ce jurnaliştii din Spania au descoperit imaginile cu celebrul manelist la un eveniment la care participa şi cel supranumit "Cap de porc". Extrem de tânăr şi la fel de talentat, Minune a încins atmosfera rapid. "Din partea lui Ion Clămparu pentru naşu' mare şi pentru familia şi copiii lui. O sută de dolari! Mulţumim!", a spus artistul, momentul fiind introdus în documentarul controversat făcut de către presa spaniolă. 
De altfel, lista mafioţilor periculoşi nu se opreşte aici. Mai exact, nume grele din lumea interlopă din Bacău, Ploieşti şi alte oraşe ale ţării apar, fiind catalogaţi cele mai de temut personaje din mafia europeană, chiar lângă Al Capone. 
Minune l-a supărat pe Clămparu 
O altă poveste extrem de controversată care îi avea protagonişti pe Minune şi Clămparu s-a vehiculat prin presa din România în urmă cu ceva timp. Se pare că însuşi "Cap de porc" a mărturisit din spatele gratiilor cum manelistul a reuşit să îl supere la un concert şi a fost nevoit să îi aplice o corecţie. După un recital lacrimogen, marca Adrian Minune, Clămparu nu s-a arătat deloc sensibilizat, ba chiar deranjat, aşa că l-a agăţat în cui pe artist, iar locotenenţii lui l-au făcut ţintă cu nişte cutii goale.  
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro