Adrian Mutu, aşa cum nu l-ai văzut niciodată! Video incendiar cu "Briliantul" în acţiune!

A reuşit să facă o ţară întreagă mândră şi să îşi ţină suporterii cu sufletul la gură la fiecare meci, însă, atunci când nu se află pe terenul de fotbal, Adrian Mutu îi lasă pe toţi cu gura căscată. Reporterii SPYNEWS au intrat în posesia unui filmuleţ demenţial, în care "Briliantul" este în plină acţiune.

Se numără printre cei mai controversaţi fotbalişti ai momentului, iar numele lui este pe buzele tuturor mai degrabă din pricina scandalurilor decât a golurilor marcate. Astăzi a intrat din nou în atenţia presei, cu un video inedit. Nu, nu este vorba despre un driblaj ieşit din comun, nici despre vreo declaraţie de dragoste pentru actuala lui logodnică, ci despre o dedicaţie pentru un alt... bărbat. Şi nu orice fel de dedicaţie, ci una muzicală! Da, Adrian Mutu a cântat din dorinţa de a-şi surprinde amicul, un artist celebru. Astfel, "Briliantul" i-a făcut o urare în limba engleză, apoi a cântat special pentru Orry Jackson. Versurile i-au ridicat probleme fotbalistului, însă rezultatul final pe placul prietenului de peste hotare.

Se însoară pentru a treia oară

Deşi se iubesc numai de câteva luni, Adrian Mutu este mai sigur ca niciodată că şi-a întâlnit jumătatea. Este vorba despre Miss România, o tânără extrem de sexy care nu are mai mult de 20 de ani. Cu toate acestea, Sandra Bachici a reuşit să îl facă pe fostul atacant să-şi dorească să ajungă din nou în faţa altarului, a treia oară fiind, probabil, cu noroc.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro