Adrian Mutu, făcut cu ou şi cu oţet de fani! Aceştia sunt dezamăgiţi profund de idolul lor

Adrian Mutu este un sportiv care a fost probabil idolul multor pasionaţi de fotbal. După câteva relaţii amoroase eşuate, jucătorul se afişează alături de actuala sa iubită, oportunitate de care fiecare fan profită ca să-şi spună părerea.


Cariera fotbalistului a fost controversată, la fel ca şi stilul de viaţă periculos pe care acesta l-a avut. Un fan nemulţumit de cum îşi exploatează talentul şi-a exprimat părerea la o poză cu Adrian şi iubita sa în ipostaze tandre. "Vă dorim o zi la fel de frumoasă ca şi a noastră! We are wishing you a day as beautiful as our! :) AMSM", a fost descrierea pe care fotbalistul a corectat-o ulterior.  "Ce s-a întâmplat cu legendarul Adi Mutu? Unde se duce fotbalul nostru? Avem mare noroc dacă ajungem la Euro. Mi-e dor de echipa de mai de mult", a scris acesta. Deşi acest comentariu ar fi avut potenţial pentru pornirea unei mari discuţii, acesta a primit 16 like-uri.


Alte comentarii negative au fost despre gramatica limbii engleze despre care fotbalistul se pare că nu ştie prea multe. Din pricina descrierii pe care fotografia o avea, acestuia i-au fost insultate cunoştinţele despre limba engleză. "Nu ţi-o arde în engleză dacă nu-i cunoşti gramatica", i-a spus un fan fotbalistului.

Adrian Mutu este un fotbalist român în vârstă de 36 de ani, care în prezent joacă pe postul de atacant sau extremă stângă la clubul indian FC Pune City. Acesta este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care-l împarte cu Gheorghe Hagi.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Ce crede iubita lui Adrian Mutu despre trecutul tumultos al "Briliantului"

Adrian Mutu, îndrăgostit nebuneşte de Sandra Bachici! Pentru niciuna dintre soţiile lui nu a făcut ce face pentru actuala iubită

Şi-a făcut selfie în intimitate cu iubita, dar toată lumea a observat altceva. Detaliul lăsat la vedere de Adrian Mutu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro