Şi-a făcut selfie în intimitate cu iubita, dar toată lumea a observat altceva. Detaliul lăsat la vedere de Adrian Mutu

Adrian Mutu este unul dintre fotbaliştii care se bucură de o atenţie deosebită din partea femeilor de pretutindeni. Românul a avut în trecut diverse cuceriri de zile mari, iar acum îşi lasă fanii să tragă cu ochiul în intimitatea sa.

Adrian Mutu a postat o fotografie pe o reţea de socializare în care apare alături de noua sa iubită, Sandra Bachici, în care amândoi sunt îmbrăcaţi în halat.  Fotbalistul arată semnul păcii în fotografie, lăsând să se observe un detaliu semnificativ. Acesta are pe inelarul mâinii stângi un inel ce pare a fi o verighetă.


"Stilul meu de viaţă... Am făcut multe doar ca să trăiesc aşa... M-am ridicat de la pământ. Sunt pe vârful muntelui, pe nori în timp ce alţii încă sunt la început", a adăugat fotbalistul în descriere.

Mulţi dintre urmăritorii săi i-au criticat, totuşi, stilul de viaţă cu care Adrian se tot laudă, lăsându-şi părerile sincere în comentarii.


"Ai fi fost un fotbalist fenomenal, puteai fi şi mai mare dar din cauza <<life style-ului>> tău, nu ţi-ai folosit talentul. Dar oricum şi aşa eşti cel mai bun, după Hagi. Numai bine Superstarule" / "Dacă nu ai copii lângă tine tot un nefericit o să fii. Degeaba îţi schimbi nevestele şi amantele că tot nefericit o să ajungi" / "Dan Bilzerian wannabe" (n.r. "Vrei să fii Dan Bilzerian"), sunt doar câteva dintre comentariile primite de fotbalist.


Adrian Mutu este un fotbalist român în vârstă de 36 de ani, care în prezent joacă pe postul de atacant sau extremă stângă la clubul indian FC Pune City. Acesta este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care-l împarte cu Gheorghe Hagi.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:
Ca-n filmele indiene de amor! Am aflat cum o alintă Adi Mutu pe Sandra!

A început marea aventură pentru Adrian Mutu! Vezi ce face în aceste momente ”Briliantul”

O să rămâi mut când o să vezi ce fotografie a postat Adrian Mutu cu iubita lui. Imagine interzisă cardiacilor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro