Află în doar 60 de secunde care este starea organelor tale cu ajutorul unei linguri

Sursa foto: Secretele.com

Acum poţi afla starea organelor tare interne cu ajutorul unei linguriţe şi a unei pungi de plastic. Testul este destinat verificării stării de sănătate a sistemului respirator, intestinelor, hormonilor, metabolismului, rinichilor și a danturii. 

Tot ce trebuie să faci e să freci ușor linguriță pe suprafața limbii pentru a preleva o mostră din stratul depozitar de pe limbă. Cel mai recomandat este să vizezi rădăcina limbii. În urmă, înfășoară linguriță într-o pungă de plastic și ține-o sub lumina puternică timp de 60 de secunde. Lumina puternică a becurilor incandescente încurajează dezvoltarea bacteriilor, așa că folosește o lumina cât mai puternică pentru a asigură rezultate cât mai relevante, scrie site-ul Secretele.com
 
 Rezultate:

 
 La persoanele sănătoase, depozitele prelevate de pe limbă vor fi curate. Dar dacă stratul depozitar este abundent, iar colorația și mirosul mostrei sunt neobișnuite, poate fi un semn că suferi de probleme pulmonare sau respiratorii, hepatice, renale, intestinale sau hormonale.
 
 Dacă obții rezultatul descris, se recomanda să programezi o consultație la medic pentru a depista cauza exactă a problemelor.
 
 Acest test te poate ajută inclusiv să detectezi problemele de halenă, întrucât majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de faptul că au o respirație urât mirositoare.
 
 Dacă depozitele au un iz fructat, poate fi vorba de o cetoacidoză, adică o afecțiune metabolică ce poate evolua în timp chiar într-o formă de diabet. Dacă simți un miros neplăcut, pătrunzător, asemănător celui de amoniac, este posibil să suferi de probleme renale.
 
 Indiferent de rezultat, însă, nu trebuie să intri în panică. Testul este, într-adevăr, relevant, dar respirația neplăcută nu este întotdeauna un indicator cert al bolilor organelor interne. De fapt, de cele mai multe ori, această problemă este corelată mai degrabă cu inflamații ale amigdalelor sau afecțiuni gingivale, deteriorări ale smalțului dentar și carii dentare.

T.S

Citeşte şi:
Ai probleme cu respiraţia, te dor picioarele şi nu ai poftă de mâncare? Ar trebui să te îngrijorezi!

A făcut gargară cu rachiu de prune combinat cu un ingredient din casă şi a scăpat de bisturiu! Reţeta care a întors-o din drumul la spital


 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro