Alertă la Penitenciarul Jilava! Meme Stoica i-a băgat pe toţi în sperieţi! Nu a mai făcut aşa niciodată!

Condamnarea pe care a primit-o în „Dosarul Transferurilor”, trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, l-a distrus efectiv pe Mihai Stoica. Fostul manager al Stelei trece tot mai greu peste situaţia în care află, ba chiar a ajuns să recurgă la un gest extrem.

Dacă până acum, vizitele prietenilor şi ale familiei l-au făcut pe fostul manager al Stelei să suporte mai uşor şederea în spatele gratiilor, dar acum nimic nu pare să îl mai scoată din starea de depresie în care a căzut, din nou.
După ce a şi-a ispăşit mai mult de jumătate din pedeapsă, Mihai Stoica spera din tot sufletul că va primi din partea comisiei de eliberare condiţionată un verdict pozitiv şi va putea părăsi celula Penitenciarului Jilava, dar acest lucru nu s-a întâmplat, chiar dacă purtarea lui a fost una de excepţie în spatele gratiilor.


Cum aşteptările pe care le avea în urma înfăţişării în faţa comisiei i-au fost înşelate, fostul manager al Stelei a recurs la un gest extrem, care i-a speriat atât pe colegii de celulă, cât şi pe angajaţii penitenciarului. Mihai Stoica a intrat pur şi simplu în refuz de hrană, semn că starea de depresie pe care o avea s-a accentuat, ba mai mult, nici măcar nu mai vede o calea de a o depăşi.


Mihai Stoica a fost condamnat pe data de 4 martie 2014 în „Dosarul Transferurilor”, alături de alte şapte nume mari ale fotbalului românesc: George Copos, Gheorghe Popescu, Cristian Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Pădureanu şi Gheorghe Nețoiu.

Citeşte şi:

VIDEO / Ziua cea mare! Meme Stoica află azi dacă o să fie eliberat

Meme Stoica o să o ia razna când o să o vadă în halul ăsta. Transformarea şoc a Teodorei

Imagini fierbinţi cu fiica lui Meme Stoica. Teodora s-a pozat fără lenjerie intimă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro