Alex Pascu, basistul trupei care a concertat în clubul groazei, ar putea fi transferat la o clinică din străinătate

Alex Pascu, basistul trupei „Goodbye to Gravity”, care a concertat vineri seara în clubul Colectiv, măcinat în câteva minute de un incendiu care a curmat viaţa a 29 de tineri, se află intubat la spitalul Floreasca, ca urmare a arsurilor. Acum însă se discută ca artistul să fie mutat la o clinică din străinătate.

La câteva ore după nenorocirea produsă în clubul Colectiv, în urma căreia şi-au pierdut viaţa 29 de persoane, iar alte 180 au fost rănite, Alex Pascu, fiul Anei Pascu, preşedintele Federaţiei Române de Scrimă, a fost operat de urgenţă la spitalul Floreasca şi, ulterior, intubat. În clipa de faţă Alex se află la terapie intensivă, în timp ce mama lui, susţinută de campioana olimpică la scrimă,

Lumea sportului este pregătită să o sprijine pe Ana Pascu, pentru a-şi salva fiul!

Laura Badea, dar şi de alte nume importante din scrima românească aşteaptă în faţa uşii un semn cât de mic din partea medicilor. În cazul în care medicii de la Floreasca vor decide că se impune transferul lui Alex la o clinică performantă din străinătate, oamenii din sport sunt gata pregătiţi să-i sara în ajutor Anei Pascu. „Dacă se va pune problema transferului la o clinică de afară o vom ajuta pe doamna Pascu. Aici nu e vorba de instituţii, e vorba de omenie. Toată lumea sportului va fi alături de dânsa”, a precizat oficialul COSR, care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

Citeşte şi:

Bilanţul a fost actualizat! Ultimii răniţi care s-au stins din viaţă astăzi după incendiul de la Club Colectiv

VIDEO / Ce ar fi salvat zecile de vieţi pierdute de la incendiul din Colectiv?

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro