Alexandra Stan, lovitură sub centură pentru fostul impresar! Marcel Prodan nu se aştepta la asta!

În urmă cu aproape trei ani, artista a fost bătută de impresarul ei, Marcel Prodan, pe fondul unor discuţii legate de banii vedetei.
Nemulţumită de verdictul instanţei, Alexandra Stan a atacat, recent, decizia prin care Marcel Prodan a fost condamnat la şapte luni de închisoare cu suspendare şi plata a zece mii de euro daune morale pentru bătaia pe care i-a administrat-o în urmă cu aproape trei ani. Decizia vedetei a venit la o lună de la pronunţarea deciziei, în condiţiile în care vedeta a cerut peste un milion de euro daune morale, iar avocaţii acesteia au cerut o pedeapsă cu executare pentru fostul ei impresar. 
"Totul este o minciună"
La mijlocul lunii iunie 2013, Alexandra Stan a fost bătută de impresarul ei, Marcel Prodan, pe fondul unor discuţii legate de banii vedetei. Imediat după incident, fanii artistei au fost anunţaţi că aceasta a suferit un accident de maşină. "Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital. Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile şi nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte! Am ajuns aşa din cauza lui Marcel Prodan, vreau să ştie toată lumea acest lucru”, a declarat cântăreaţa, la 24 de ore după incident. Tânăra a fost internată în spital şi ulterior a depus o plângere penală împotriva impresarului bătăuş.
Citeşte şi


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro