Amănunte spectaculoase în cazul minorei bătute de şeful poliţiei din Piatra Neamţ! A fost complice la o crimă!

+4 click pentru
galerie

Cezar Filip, şeful poliţiei din Piatra Neamţ surprins în timp ce agresa o minoră în secţie

În data de 8 Martie, o minoră în vârstă de 14 ani a fost bătută cu bestialitate de către comisarul şef din Piatra Neamţ pentru că a fost prinsă în timp ce încerca să fure. Poliţistul, într-un acces de furie s-a năpustit asupra fetei cu pumni şi picioare.

Ceea ce puţini ştiu este faptul că poliţistul avea un istoric cu Ana Maria Tănase, tânăra pe care o agresa fara niciun strop de remuşcare. Aceasta a fost implicată anul întrecut într-o crimă ce a oripilat întreg oraşul. Atunci, Vasile Ştefan Botezatu şi Ana Maria Tănase, în vârstă de 13 ani, au pătruns în apartamentul actorului Constantin Ghenescu. La începutul lui septembrie agresorul îl văzuse pe Ghenescu scoţând de la un bancomat mai multe sute de lei şi l-a urmărit până a intrat în locuinţa acestuia. A doua zi, în jurul orei 21, Vasile Botezatu a pătruns însoţit de minoră în apartamentul actorului, profitând că uşa nu se închide bine. În timp ce fata a intrat în bucătărie ca să caute bani, bărbatul a intrat peste victima care dormea cu faţa în sus. Cu un cuţit de bucătărie, atacatorul s-a năpustit asupra actorului Ghenescu şi i-a cerut să-i spună unde ţine toţi banii.

Apoi, Botezatu l-a înjunghiat în gât pe actor, după care a plecat cu minora care a luat din bucătărie 10 lei.  Ucigaşul le-a spus procurorilor că minora care l-a însoţit nu a participat la omor. Ana Maria a fost cercetată penal pentru tâlhărie, violare de domiciliu şi nedenunţarea unei infracţiuni, dar a scăpat de răspundere penală deoarece nu avea 14 ani împliniţi.

Înainte de a părăsi apartamentul actorului, Ştefan Botezatu a văzut câteva bunuri electrocasnice, aşa că, pe 4 septembrie, la două zile după ce a comis crima, a revenit în casa actorului ucis. De unul singur, acesta a intrat în apartamentul unde era corpul neînsufleţit al victimei, aşa cum îl lăsase în seara de 2 septembrie. Fără nicio remuşcăre, a luat o combină muzicală şi un decodor tv.

Cezar Filip, comisarul şef a anchetat atunci crima ce a cutremurat oraşul, iar la aproape un an distanţă avea să se răzbune pe minoră şi să facă dreptate cu ajutorul violenţei.

Citeşte şi:

Cum a ajuns şeful Poliţiei Piatra Neamţ vedetă pe internet, pocnind o copilă de 14 ani!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro