Amenzi uriașe pentru cei care își deranjează vecinii. Bormașiniile și muzica la maxim vor fi sancționate grav

Amenzi uriașe pentru cei care își deranjează vecinii. Bormașiniile și muzica la maxim vor fi sancționate grav © pixabay

Muzica dată în boxe la maxim până dimineața, cât și lucrările făcute în apartament la ore nepotrivite vor aduce de acum amenzi uriașe pentru cei ce le fac. Un sondaj plasează țara noastră pe locul 5, cei care au vecinii cei mai răi.

Este foarte adevărat că românii se plâng deseori că muzica dată la maxim de către vecini este foarte deranjantă, sau că aceștia fac lucrări la ore nepotrivite, fie dimineața în zori sau la miezul nopții. Ei bine, un sondaj Eurostat plasează țara noastră pe locul 5, cu cei mai răi vecini. 

Ei bine, de acum cei care nu vor respecta regulile de liniște vor avea de plătit amenzi uriașe. Acestea vor varia între 2000 și 3000 de lei, iar cei care vor organiza petreceri în locuință și vor folosi aparate muzicale ce generează zgomoate foarte puternice vor avea de plătit amenzi între 3000 și 6000 de lei. 

Mai mult, cei care își deranjează vecinii pot primi chiar și între 70 și 120 de euro de muncă în folosul comunității.

Anul trecut mai multe cazuri de vecini deranjați de alții au fost în România. În Arad, mai multe persoane au făcut scandal în fața unui bloc, iar cearta a dus mai târziu la bătaie, motivul fiind zgomotele din apartamente ce îi deranjau. 

20,1 % dintre români, potrivit Eurostat sunt deranajați de zgomotele produse de vecini, însă înaintea noastră se află: Portugalia, Germania, Olanda și Portugalia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro