Andrei Găluţ, singurul supravieţuitor din trupa Goodbye to Gravity, înapoi în mediul online! Imaginea postată este dureroasă

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, trupa ce a concertat în noaptea incendiului din clubul Colectiv, şi-a reluat activitatea pe conturile de socializare.

Găluţ a făcut câteva schimbări pe pagina sa de Facebook, mai concret şi-a înlocuit poza de profil şi cea de copertă. Una dintre imagini este de-a dreptul tulburătoare.

El apare alături de o femeie pe care o ţine în braţe, care cel mai probabil este fosta lui iubită care şi-a pierdut viaţa în urma tragicului incendiu.Ultimul bilanţ al incendiului din acea fastidică seară de vineri din Club Colectiv arată  63 de persoane decedate şi alte zeci de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală sau din străinătate. Clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war".

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

EXCLUSIV! Anul Nou i-a adus vești importante lui Andrei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa ”Goodbye to Gravity”!

Informaţii noi de pe patul de spital! Ce decizie au luat medicii în legătură cu Andrei Găluţ, solistul trupei "Goodbye to Gravity"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro