Anunţ important pentru români! Ce salarii vor creşte în perioada următoare

Anunţ important pentru români! Ce salarii vor creşte în perioada următoare © Pixabay

Anul 2018 vine cu veşti bune pentru o parte din români! Vor exista măriri ale salariilor dintr-o anumită branşă specifică, iar aceştia se vor putea bucura, conform avocatnet.ro.

În acest an, în 2018, va exista o majorare a salariilor, iar o anumită branşă activă a societăţii se va putea bucura de bani în plus. Medicii şi profesorii se vor putea bucura de o mărire. 

"(...) prin excepţie de la lit. a) (adică de la mărirea de 25% din ianuarie - n.red.), începand cu 1 martie 2018, salariile de bază ale personalului care ocupă funcţiile de medici şi de asistenţi medicali din unităţile sanitare publice, prevăzute în anexa nr. II cap. I se majorează la nivelul salariului de bază stabilit potrivit prezentei legi pentru anul 2022", se prevede în legea salarizării, conform avocatnet.ro. 

De asemenea, cadrele didactice se vor bucura, şi ele, de o mărire de salariu în acest an cu 20%. 

"(...) cuantumul brut al salariilor de bază, precum şi cuantumul sporurilor, indemnizaţiilor, compensaţiilor, primelor, premiilor şi al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul lunar brut, de care beneficiază personalul care ocupă funcţii didactice din unităţile de învăţământ preuniversitar şi universitar de stat, se majorează cu 20% faţă de nivelul acordat pentru luna februarie 2018", scrie în Legea salarizării, conform sursei citate anterior. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro