Anunţul teroriştilor ISIS care vizează toată Europa! Hackerii de la Anonymus au demascat operaţiunea

Membrii grupării teroriste Stat Islamic au făcut, recent, un anunţ care îi vizează pe "toţi occidentalii", în general, şi pe europeni, în special.
Este vorba despre un anunţ postat în spaţiul virtual, într-un grup creat pe Facebook pentru "slujitorii lui Allah", unde membrii ISIS scot la vânzare armament, pentru a-i ajuta pe adepţii dornici să comită atentate. Descoperirea a fost făcută de hackerii de la Anonymus, care au dezvăluit că în grupul respectiv erau oferite spre vânzare grenade, mitraliere, rachete antitanc şi pistoale. Conform unor membri Anonymus, clienţii proveneau din Europa şi din SUA, iar tranzacţiile erau stabilite pe WhatsApp, după ce simpatizanţii ISIS îşi alegeau "jucăria" dorită de pe Facebook. 
Conform aceloraşi surse, un lansator de grenade costă maxim 3.800 de dolari, iar o mitralieră - câteva sute. "Contul a fost raportat, iar după puţin timp a fost închis. Însă nu se ştie câte tranzacţii ilegale au fost efectuate prin intermediul acestei platforme. Cert este că pagina avea mii de like-uri", a menţionat internautul care a solicitat închiderea paginii în cauză.

La finele anului trecut, SPYNEWS a făcut public un film în care luptătorii ISIS chemau la arme grupările jihadiste "pentru a recuceri Balcanii". "Cu ajutorul lui Allah, zile negre vin pentru voi! Cu ajutorul lui Allah, vă va fi teamă să mergeţi şi pe stradă! Vă va fi frică să munciţi în birourile voastre! (...) O să vă învingem, cu ajutorul lui Allah! O să venim la voi cu centuri cu explozivi, cu ajutorul lui Allah! Şi, cu ajutorul lui Allah, asta se va întâmpla foarte curând!", avertiza unul dintre terorişti.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro