Cel mai sadic interlop agaţă femei din puşcărie şi primeşte dedicaţii de la Florin Salam, pe Internet! Nici gardienii nu o duc aşa de bine în închisoare

Condamnat la ani grei de închisoare, Mircea Nebunu, unul dintre liderii grupării Sportivilor, stă nestingherit pe Internet, din celulă, şi vorbeşte cu prietenii săi aflaţi în libertate. 
Mai mult, cunoscuţii săi îi trimit, pe telefonul mobil, filme cu distracţiile pe care le fac în diverse cluburi de manele şi dedicaţiile muzicale pe care le fac în cinstea lui. Deţinutul, pe numele său adevărat Mircea Băluş, cunoscut drept un interlop sângeros şi cel mai sadic dintre Sportivi, postează cu mândrie imaginile în care primeşte dedicaţii de la Florin Salam. 
Mai mult, chiar zilele trecute, el a flirtat cu o tânără în spaţiul virtual, semn că nu şi-a pierdut din calităţile de "Don Juan".
Apropiaţii acestuia reacţionează imediat şi îi trimit complimente, îi jură prietenie veşnică şi îi urează sănătate şi liberare grabnică. 
Mircea Nebunu este considerat unul dintre cei mai periculoşi infractori din sectorul 4, care acţionează alături de fraţii lui, Vali şi Salvadore Băluş.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro