Cătălin Botezatu, declaraţii uluitoare despre gay şi droguri! S-a "spovedit" în jacuzzi că a primit propuneri indecente de la bărbaţi

Cătălin Botezatu a vorbit, cu o sinceritate debordantă, despre ispitele din lumea modei, droguri şi homosexualitate, "spovedania" având loc într-un... jacuzzi!
Invitat la emisiunea "Refresh - by Oana Turcu" într-un decor special - mai exact, în jacuzzi -, Cătălin Botezatu a explicat că în lumea modei există tot soiul de ispite şi că unele fete sunt nevoite să apeleze de diferite "stimulente" pentru a rezista. Celebrul designer a mărturisit că, de-a lungul carierei, a primit propuneri indecente atât din partea unor femei, cât şi a unor bărbaţi, însă a reuşit să se eschiveze, elegant.
Întrebat ce părere are despre iubirile interzise, Botezatu a declarat, senin: "Iubirea nu are graniţe, nu are limite, nu are sex, nu are nimic. Nu e nimic interzis. (...) Excludem categoric copiii - pedofilia, pe care o pedepsim şi, dacă se poate, îi împuşcăm - sau alte manifestări cu animale, care sunt nefireşti. În rest, fiecare om este liber să facă ce vrea! (...) Deja chestia cu două femei am asimilat-o, ni se pare normală. (...) La femei deja nu se mai pune... E o plăcere. Ce poate fi mai plăcut decât să ai două femei în pat, care să presteze?! De două femei, că sunt împreună, sau că prestează împreună, cu tine şi în faţa ta... nu (sunt probleme). De alte... lucruri - încă se mai discută..."
Vedeţi interviul incredibil cu Botezatu astăzi, începând cu ora 23.30, la emisiunea "Refresh - by Oana Turcu" de la Antena Stars!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro