VIDEO / Generalii Jandarmeriei s-au făcut de râs în faţa unei delegaţii străine! Culmea, au mai şi postat filmul pe Internet

Şefii Jandarmeriei Române au reuşit, cu un simplu gest, performanţa de a jigni nişte musafiri de seamă din Spania şi să facă de râs structura militară pe care o conduc.
Conform Biroului de Presă al Jandarmeriei Române, generalul de brigadă Marin Andreiana, inspectorul general al instituţiei, a primit la sediu o delegație condusă de ambasadorul Spaniei în România şi în Republica Moldova, Ramiro Fernandez Bachiller. "Din delegația spaniolă au făcut parte reprezentanți ai Comandamentului Unităţilor Speciale ale Gărzii Civile Spaniole, în frunte cu comandantul acestei structuri, general-maior José Luis Cuasante Garcia", au anunţat, cu mândrie, jandarmii. Şi, ca să demonstreze tuturor că s-au bătut pe burtă cu ambasadorul, au postat şi un film pe Internet.
Un "amănunt" le-a scăpat, însă, generalilor care conduc Jandarmeria şi care, în acel moment, reprezentau România în faţa unui diplomat străin: caschetele! Cu şuviţele-n vânt, generalii au zâmbit relaxaţi şi au dat mâna cu ambasadorul şi omologii lor spanioli, deşi într-o structură militară se consideră lipsă de bun simţ să te prezinţi cu o ţinută incompletă în faţa altor militari. Iar conform regulamentelor militare, şapca face parte din ţinuta obligatorie. Este de apreciat, totuşi, faptul că generalii Jandarmeriei Române nu au uitat să ia pe ei pantalonii. Nu pentru că ar fi fost ruşinos, ci fiindcă nu ar fi ştiut ce facă în acele momente cu mâinile pe care le ţin de obicei în buzunare.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro