Drama neştiută a fetei care s-a sinucis fiindcă tatăl i-a spart puşculiţa ca să îi bea banii!

Părea o adolescentă fericită, urma să facă majoratul, însă problemele au împins-o să comită cel mai cumplit gest: să se sinucidă!
Adelina I., adolescenta despre care SPYNEWS a dezvăluit ieri că s-a sinucis după ce tatăl ei i-a tocat economiile pe băutură, părea o fire extrem de veselă, însă puţini ştiau ce era în sufletul ei. Prietenii tinerei care urma să facă 18 ani peste câteva săptămâni au povestit că Adelina a avut parte de un şoc puternic în urmă cu aproximativ doi ani, când cea mai bună prietenă a ei, Roxana, care îi era ca o soră, a murit la nici 25 de ani. A picat în depresie, dar nenorocirile nu s-au oprit aici: anul trecut a murit şi tatăl prietenei sale, pe care îl iubea ca pe propriul părinte. 
Poliţiştii care au investigat moartea suspectă a Adelinei au aflat că aceasta avea şoi aceasă probleme mari: tatăl copilei este un beţiv notoriu, care o bătea frecvent pe mama ei. Înainte să fie găsită în lac, fata ar fi suferit o depresie puternică după ce părintele ei i-ar fi furat din cutia în care îşi ţinea economiile banii pe care ea îi strânsese şi i-ar fi cheltuit cu tovarăşii lui de pahar.
Potrivit unor surse din Poliţie, Adelina I. a fost găsită, marţi, în timp ce plutea cu faţa în jos în apele lacului Snagov. Fata, în vârstă de 17 ani, era încă în viaţă atunci când a fost scoasă din lac, însă inima ei a cedat la scurt timp şi nu a mai putut fi resuscitată.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro