Asta chiar n-ai mai mâncat! Shaorma are acum o nouă umplutură. Ţie-ţi place?
Publicat pe 30.12.2015 la 18:00 Actualizat pe 30.12.2015 la 19:09
Shaorma este un preparat care se numără printre favoritele românilor. De obicei cu usturoi, ceapă, carne, cartofi prăjiţi şi varză, acum atracţia a devenit şi mai mare după noua variantă apărută.
Shaorma este un preparat care se numără printre favoritele românilor. De obicei cu usturoi, ceapă, carne, cartofi prăjiţi şi varză, acum atracţia a devenit şi mai mare după noua variantă apărută.
Un antreprenor în vârstă de 29 de ani a investit într-un restaurant pentru a vinde shaorma cu fructe de mare. Afacerea s-a dovedit atât de eficientă, încât în mai puţin de o lună şi-a recăpătat banii înapoi.
Shaorma este o mâncare arabă din zona Levantului. Aceasta se prepară din felii subţiri şi prăjite de carne (de pui, curcan, vită sau oaie), peste care se adaugă legume proaspete, murate şi sosurile favorite. Întreaga compoziţie se rulează într-o clătită sau lipie.
Tu o s-o încerci?
A.C.