Asta da infractoare! Ce manevre face "strâmba lui Dodel" ca să iasă la agăţat prin cluburi!

Diana Gureşoaie nu poate scăpa de vechile obiceiuri: petrecerile până în zorii zilei şi alcool la discreţie. Şi, ca să nu fie recunoscută prin cluburi, a găsit o soluţie: deghizarea!

În urmă cu două seri, Diana Gureşoaie a reuşit să şocheze, însă nu prin ţinutele ei excentrice, aşa cum ne-a obişnuit, ci printr-o apariţie neobişnuită. Din dorinţa de a nu fi recunoscută uşor, mai ales că numele ei a fost o lungă perioadă pe primele pagini ale ziarelor, "strâmba lui Dodel" a purtat în club o perucă blondă. Extrem de senzuală, tânără acuzată de proxenetism parcă semăna cu un personaj din filmele pentru adulţi. Într-o ţinută sexy, Diana a făcut ravagii printre reprezentanţii sexului masculin.

Riscă ani grei de închisoare

"Strâmba lui Dodel", Lavinia-Mariana Despina şi Mirela- Alexandra Dumitru au fost trimise în judecată, pentru proxenetism. Situaţie destul de delicată pentru cele trei individe care plasau prostituate de lux în paturile unor afacerişti influenţi, dacă ţinem cont de faptul că, potrivit legii, proxenetismul se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi. Diana Gureşoaie a fost indicată încă de la început drept "capul răutăţilor", însă aceasta a negat vehement acuzaţiile. Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţineau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro