Asta înseamnă să fii mafiot! Un celebru interlop o arde pe barosaneală! A câştigat 4 milioane de euro la barbut!

Liderul interlop Octavian Grecu, zis Butoane, a câştigat, recent, la barbut, aproape patru milioane de euro, de la patronul unui târg auto din Bucureşti.
Potrivit unor surse din anturajul lui Butoane, acesta obişnuieşte să joace barbut, rummy sau cărţi pe sume foarte mari de bani. Aceste sume, uneori şi de ordinul milioanelor de euro, sunt aruncate în joc de interlopi cunoscuţi, aşa cum sunt Oneaţă sau Ion Petrişor şi chiar oameni de fotbal. Sursa citată a dezvăluit, pentru Spynews, că, după ce joacă, aceştia îşi oferă revanşa unii altora. Jocul revanşă are loc acasă la câştigător, care este considerat "călare". Aşa a fost şi în cazul lui Butoane, care i-a acordat revanşa patronului de târg auto, după ce, iniţial, acesta pierduse în faţa liderului interlop din Giurgiu aproape patru milioane de euro. Cei doi s-ar fi reîntâlnit la Giurgiu, iar bucureşteanul a reuşit să-şi recupereze o parte din pagubă. 
În ultima perioadă, lumea barbugiilor din România şi-ar fi schimbat obiceiurile şi chiar şi locurile în care se organizează jocurile. Dacă înainte barbugiii se întâlneau în locuri publice sau camere de hotel, acum aceştia ar prefera să se întâlnească în locuinţele lor sau ale unor apropiaţi şi s-a renunţat şi la cei care stăteau pe margine, "la pincă", adică erau un fel de arbitri care certificau valoarea căzută la zar şi faptul că acuncarea a fost una corectă. Octavian Grecu a devenit celebru după ce, în anul 2011, au fost date publicităţii imagini de la o petrecere care a fost organizată de el în 2009, la care participat şi un senator din Giurgiu.
Citeşte şi: 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro