Atenţie, români! Fructele acestea ne fac mai mult rău
Publicat pe 07.03.2015 la 21:35 Actualizat pe 07.03.2015 la 22:06
Considerăm că prin consumul de fructe şi legume, sănătatea noastră nu este în pericol, însă nu este chiar aşa. Potrivit unui studiu realizat de The Environmental Working Group, iată care sunt fructele şi legumele care au cea mai mare cantitate de pesticide de pe piaţă.
Considerăm că prin consumul de fructe şi legume, sănătatea noastră nu este în pericol, însă nu este chiar aşa. Potrivit unui studiu realizat de The Environmental Working Group, iată care sunt fructele şi legumele care au cea mai mare cantitate de pesticide de pe piaţă.
1. Măr
2. Ţelină
3. Roşiile cherry
4. Castraveţii
5. Strugurii
6. Ardeiul iute
7. Nectarinele
8. Piersicile
9. Cartofii
10. Căpşunele
11. Ardeiul gras
12. Napi
13. Dovleac
Fructele si legumele cele mai curate:
1. Sparanghel
2. Avocado
3. Varza
4. Pepenele galben
De asemenea, nutriţioniştii ne sfătuiesc să evităm mâncatul fructelor şi seara, deoarece pot produce aciditate gastrică, datorită staţionării în stomacul plin, iar apoi, când acestea ajung în intestin, acesta este mult prea obosit, după digerarea mâncărurilor din timpul zilei, să mai asimileze vitaminele şi mineralele din fructe.
Sursă foto Hepta
Citeşte şi
Nu îţi place să bei apă? Ce băuturi sănătoase îţi recomandă nutriţioniştii
De ce nu este bine să mâncăm fructele seara?
E.V