Atenţionare meteo! Ploaie îngheţată şi pericol de avalanşă la munte

Fenomenul nou, ploaia îngheţată, îşi face apariţia © Arhivă

Conform ANM, un fenomen polar, rar întâlnit, îşi va face apariţia în ţara noastră. Pe de altă parte, la munte există pericolul de avalanşă, aşa că turiştii treuie să se aştepte la vant ce bate cu peste 100 de kilometri pe oră. 

Fenomenul polar, ploaia îngheţată, va cuprinde în scurt timp toată ţara. Turiştii de la munte sunt sfătuiţi să se aştepte la temperaturi de minus 20 de grade Celsius. 

Judeţele vizate sunt următoarele: Bacău, Neamţ, acolo unde, în intervalul 04-12-2017, de la ora 7:30, pană la ora 10, va apărea fenomenul de ceaţă, fenomen care slăbeşte vizibilitatea.

De asemenea, conform ANM, în intervalul 04-12-2017, în zonele Judeţului Vrancea, Judeţul Vaslui şi Judeţul Galaţi, ceaţa va fi prezentă şi se va manifesta atât pe drumurile naţionale, cât şi pe cele judeţene. Intervalul este în vigoare de la ora 07:00 - 10:00.

Riscul de avalanşă este prezent în Munţii Făgăraş şi Bucegi. De menţionat este şi faptul că, la Azuga, trei bucureşteni au fost salvaţi dintr-o maşină împotmolită.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro