Audieri maraton în dosarul Narcisei Guţă! Cine trebuie să depună mărturie împotriva ei

Fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă este judecată pentru tâlhărie calificată şi riscă foarte mulţi ani de închisoare.

Atât Narcisa, cât şi victima ei sunt aşteptate în această dimineaţă în faţa judecătorilor din Ilfov. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, va fi audiată mama Mădălinei Dumitriu, blonda cunoscută ca Beyonce de România. Femeia este cea de-a doua victimă a Narcisei Guţă şi unul dintre martorii agresiunii la care a fost supusă fiica ei. Declaraţia ei s-ar putea dovedi decisivă şi ar putea duce la condamnarea Narcisei.  "A venit cu băieţii ei, cu nora ei şi alţi doi bărbaţi. M-au luat acei bărbaţi, m-au tras de păr. M-au pus în genunchi şi m-au lovit cu ranga, au dat şi în mama. Narcisa i-a pus cuţitul la gât mamei. Eram în genunchi şi mă uitam cum o bate pe mama.  M-a pus să stau în genunchi şi a filmat ca să arate ea la televiziuni. Băieţii aceia au furat ce au găsit prin casă", povestea îngrozită Beyonce , la câteva zile după incident. Alături de mama Madălinei, judecătorii i-ar putea audia şi pe ceilalţi participanţi la incident.

Riscă până la 12 ani de puşcărie

Narcisa este judecată pentru tâlhărie calificată după ce, în octombrie anul trecut, a atacat-o pe Beyonce de România. Ea riscă până la 12 ani de puşcărie, procurorii cerând pedeapsa maximă, în condiţiile în care fapta Narcisei este deosebit de gravă. Potrivit procurorilor, Narcisa a intrat înarmată în casa Mădălinei Dumitriu.

Citeşte şi

PAPARAZZI! Primele imagini cu Alina Vidican după ce a născut! Uite cât de bine arată proaspăta mămică

Stela Enache, război pentru o casă de milioane!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro