Stela Enache, război pentru o casă de milioane!

Îndrăgita cântăreaţă de muzică uşoară duce un adevărat război pentru o vilă de milioane, situată chiar în Centrul Capitalei.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, este vorba despre un imobil situat în strada Alexandru Donici din Bucureşti, într-o zonă ultracentrală a Bucureştului, adresă la care Stela Enache a locuit alături de soţul ei, compozitorul Florin Bogardo. Dosarul a fost introdus pe rol în 2007 chiar de către Bogardo, părţi în proces fiind Stela Enache şi copii celor doi, Laura şi Anton. După moartea compozitorului, în august 2009, procesul deschis în baza legii 10/2001(privitoare la regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989) a fost continuat de soţia acestuia.

După o suspendare de aproape trei ani, judecarea dosarului a fost reluată, zilele trecute, de către magistraţii bucureşteni. La ultimul termen de judecată, instanţa i-a cerut Stelei Enache să depună copii ale unor documente ce urmează să fie ataşate la dosar. Contactată de reporterii SPYNEWS, vedeta nu a oferit mai multe informaţii referitoare la acest caz, explicând că trebuie să se consulte cu avocaţii.
Stela Enache este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România. Piesele ei - printre care "Ani de liceu", "Apari, iubire" şi "Cum e oare" - au fost fredonate de generaţii întregi.  A fost căsătorită timp de 39 de ani cu Florin Bogardo.

Citeşte şi

Ziua cea mare pentru Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană! Decizia îi priveşte pe copiii celor doi

PAPARAZZI! Primele imagini cu Alina Vidican după ce a născut! Uite cât de bine arată proaspăta mămică


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro