AUDIO / Cum racolează fosta amantă a lui Guţă "fraţi" pentru secta din care face parte! "O să îţi dea Dumnezeu cancer!"

A devenit de curând "mireasa lui Hristos", iar de atunci viaţa i s-a schimbat radical. Fosta amantă a lui Nicolae Guţă şochează din nou, de data aceasta printr-o metodă inedită prin care racolează "fraţi" pentru secta din care face parte. SPYNEWS.ro prezintă o serie de înregistrări bombă!

Se bucură de o viaţă liniştită, departe de tentaţiile Capitalei şi de fostul iubit, "regele manelelor". Stabilită în Austria, Dana Roba reuşeşte să ţină totuşi legătura cu admiratorii ei prin intermediul internetului. Tot acolo, tânăra încearcă să îi convingă pe aceştia să se pocăiască. După o conversaţie cu un tânăr misterios pe Facebook, bruneta apelează la artileria grea, susţinând că, dacă nu se va pocăi, exact aşa cum a făcut ea, Dumnezeu îl va pedepsi aspru. "Gândeşte-te că dacă nu te vei pocăi pentru faptele pe care le-ai făcut,  Dumnezeu într-o zi te va judeca şi te va pedepsi. Este mai mult probabil să fii judecat pe pământ şi trimis în Iad. E posibil să îţi dea Dumnezeu un cancer şi atunci o să îţi pară rău pentru toate femeile pe care le-ai batjocorit, să îţi pară rău de toate sufletele alea care au plâns din cauza ta. Viaţa ta stă în mâna lui Dumnezeu şi fără El nu vei putea face nimic", i-a spus Dana Roba.

"Dumnezeu îţi va vorbi"

Tânărul i-a mărturisit Danielei că nu este pregătit pentru acest pas, însă Daniela, o fire ambiţioasă, nu renunţă atât de uşor. Astfel, loveşte din nou. "Niciodată nu vei fi pregătit pentru pocăinţă. Satana nu va veni niciodată să îţi spună că eşti pregătit să faci pasul ăsta. Tu trebuie să îţi doreşti şi, după, Dumnezeu te va ajuta. Tu crezi că eu am putut să mă pocăiesc? Tu crezi că eu mă simţeam pregatită? Nu! Dar dacă m-am rugat şi i-am cerut să nu îmi dea cancer, dacă mi-a vorbit personal şi I-am auzit vocea, a fost un semn. Nu aştepta ca Dumnezeu să se supere pe tine. Dumnezeu nu te va ruga frumos. Niciodată. Ce moment mai frumos şi mai potrivit îti trebuie ţie să se pocăiască Dana Roba, iar ea să îţi spună ţie să te pocăieşti? Te rog din toată inima să te pui în genunchi în fiecare seară şi să Îi spui că vrei să Îl întâlneşti. Să te pui să citeşti din Noul Testament. Atunci, Dumnezeu Ţi se va arăta, va veni lângă patul tău în noapte şi îţi va vorbi. Tu trebuie numai să crezi", a adăugat ea.

Aflată acum în străinătate, unde munceşte de câteva luni, Daniela Roba a lăsat în urmă episoadele în care se fotografia cu partea dorsală la vedere sau se certa ca la uşa cortului cu Narcisa Guţă pentru inima şi dragostea fostului ei amant, manelistul Nicolae Guţă.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro