AUDIO / Înregistrări bombă cu fosta amantă a lui Nicolae Guţă, după ce tânăra perversă a devenit "mireasa lui Hristos"!

+2 click pentru
galerie

Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a renunţat la viaţa desfrânată şi a luat calea credinţei. Reporterii SPYNEWS.ro au intrat în posesia unor înregistrări halucinante, în care Daniela Roba a mărturisit că Dumnezeu i-a vorbit, de nenumărate ori.

La mai bine de doi ani de când făcea show la TV şi se războia cu Narcisa Guţă, Daniela Roba s-a pocăit, lăsând cu gura căscată o ţară întreagă. A înlocuit subit hainele deocheate şi extrem de sexy cu cele decente, iar schimbările nu se opresc aici! Spiritual, Dana Roba este cu totul altă persoană: una care vede distracţia ca pe un păcat în faţa lui Dumnezeu. Pe adresa de pont a redacţiei, un cititor a trimis câteva înregistrări halucinante cu cea care se declara până nu demult îndrăgostită de "regele manelelor", Nicolae Guţă. Nu, nu este vorba despre o conversaţie perversă, ci de câteva dintre mărturisirile fostei amante legate de Dumnezeu. Femeia susţine că a auzit o voce divină care a îndrumat-o să se pocăiască. "Anul trecut, înainte de sărbători, am păţit ceva ce nu ştiu dacă o să crezi, însă îţi voi spune. Am ieşit din casă foarte bine aranjată să mă duc la mall să mănânc şi, după, să mă duc la sală. În faţa blocului eram singură şi am auzit o voce care mi-a spus aşa:  «Daniela, dacă astăzi mori, ajungi în Iad». Am început să plâng instant şi am mai auzit-o o dată. M-am uitat în spate, însă nu era nimeni. A apărut taxiul, i-am spus şoferului unde să mă ducă şi el nu ştia de ce plâng. Vreau să îşi zic că din zona în care stăteam eu până la destinaţie a durat vreo patru minute în care eu îl imploram pe Dumnezeu că nu vreau să mor şi să ajung în Iad. Atunci i-am promis lui Dumnezeu că o să mă pocăiesc dacă mă salvează. La scurt timp, taxiul meu a trecut cu vreo două secunde mai repede decât tramvaiul. Dumnezeu mi-a arătat atunci că putea să ne lovească acel tramvai din plin şi să îmi arate că viaţa mea e în mâna Lui", i-a povestit Daniela bărbatului pe care l-a cunoscut pe internet.

Din acel moment, viaţa fostei amante a lui Guţă s-a schimbat radical. După cum chiar ea a povestit, zile întregi nu a mai putut să iasă din casă. Totuşi, după un timp, în care a încercat să găsească răspunsuri, Daniela a decis să iasă în club. "Am ales atunci să ies pentru că mă simţeam nefericită. O prietenă mă chemase cu ea. La un moment dat, după ce am ajuns acolo, ea m-a lăsat singură pentru o scurtă perioadă de timp. Eu beam o băutură fără alcool şi mă uitam în jur, iar deodată am auzit o voce care mi-a spus: «Dana, ieşi de aici! Tu nu eşti fericită!». Instant mi-au curs lacrimi pe obraz, am pus mâna pe geantă şi am ieşit, pentru că am ştiut că Dumnezeu vrea să mă pocăiesc", a adăugat Dana Roba, extrem de afectată.

Astfel, Daniela începea o nouă viaţă. Şi-a schimbat garderoba, a renunţat la hainele sexy şi a deschis un nou capitol. "Am renunţat la păcatele mele, absolut la tot, înjurături şi tot ce mă chinuia pe mine, iar apoi am încheiat legământ cu Dumnezeu", a mărturisit fosta amantă a lui Guţă.

Aflată acum în străinătate, unde munceşte şi locuieşte de câteva luni, Daniela Roba a lăsat în urmă episoadele în care se fotografia cu fundul la vedere sau se certa mai ceva ca la uşa cortului cu Narcisa Guţă pentru inima şi dragostea fostului ei amant, manelistul Nicolae Guţă.

A.G

Citeşte şi:

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro