Autorităţile canadiene au transmis condoleanţe familiei regretatului Andrei Anghel, românul ucis în zborul Malaysia Airlines

Foto: captură Youtube, Kathleen Wynne, premierul provinciei Ontario

Andrei Anghel în vârstă de 24 de ani a lăsat o familie îndurerată în urma lui şi două ţări îndoliate. Tânărul avea dublă cetăţenie, născut în România şi "adoptat", ulterior, de Canada.

Autorităţile canadiene şi-au arătat susţinerea în faţa tragediei din zborul Malaysian Airlines. Vestea tragicei morţi a studentului iminent la medicină, Andrei Anghel i-a întristat chiar şi pe liderii politici ai Canadei.

Ministrul Imigraţiei, Chris Alexander a vizitat familia îndoliată a lui Andrei Anghel şi şi-a arătat tot sprijinul în faţa pierderii pe care au suferit-o.

"Andrei a reprezentat întru totul idealurile măreţe pe care Ajax şi Canada le are de oferit. A muncit şi a studiat foarte mult pentru a-şi îndeplini visul de a fi doctor şi era extram de entuziasmat de călătoria în Bali, pe care o plănuise, de ceva timp. Eu şi soţia mea am fost devastaţi, la aflare veştii. Inimile şi regretele noastre merg, acum, către părinţii lui Andrei, sora lui şi restul familiei şi prietenilor, dar şi către familia iubitei lui germane", a declarat Chris Alexander pentru publicaţia citată.

Premierul din Ontario, Kathleen Wynne a transmis condoleanţe familiei Anghel, prin intermediul contului ei de Twitter.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro