VIDEO / Bărbatul care i-a fost aproape Mitzurei Arghezi 25 de ani a făcut public testamentul acesteia! Ce este scris în el?

Sursa Foto Romania TV

Moartea unicei fiice a lui Tudor Arghezi, Mitzura, a creat agitaţie printre membrii familiei care au început o aprigă luptă pentru moştenire.

Doina Teodorescu Arghezi şi Traian Radu au început războiul pentru succesiunea sigurului copil al marelui poet.

"Moştenirea doamnei Arghezi constă în mai multe lucruri printre care manuscrise cu operele lui Tudor Arghezi, dintre care o povestire scrisă de el cu o zi înainte să moartă.Atunci când a auzit că este pe moarte Mitzura, şi-a făcut apariţia şi ea cu buletinul susţinând că este singura rudă în viaţă. A fost bolnavă mult timp şi această femeie nu am auzit de ea. Mitzura era pe moarte şi ea spunea la toată lumea că îi va lua banii după ce murea. Aceste lucruri sunt revoltătoare. Când a murit Tudor, ea nici nu era născută.

Am venit acum să vă arăt actele care dovedesc spusele mele. Niciodată Mitzura nu i-a permis acestei femei să îi spună mătuşă, nu a recunoscut-o niciodată. Tatăl Doinei a negat toată viaţa aventura cu mama ei.

A fost o ruşine pentru el. Baruţu Arghezi nu a recunoscut-o ca şi fica lui. Ea şi-a trecut numele Arghezi fără să facă nici un  fel de test ADN"
, a spus Traian Radu, omul care a avut grijă de ea atâţia ani.

Cine a fost Mitzura Arghezi?

Mitzura Arghezi, fiica scriitorului Tudor Arghezi, a murit în această dimineață, la venerabila vârstă de 90 de ani. După ce în urmă cu o lună a intrat din nou în atenția publică după ce a fost dată dispărută de către o rudă, Mitzura Arghezi a fost găsită într-un azil de bătrâni din sectorul 1 din capitală.

Mitzura Arghezi s-a născut pe 10 decembrie 1924 şi a fost fiica poetului Tudor Arghezi, care i-a dedicat multe poezii. A fost aleasă de două ori în funcţia de deputat român, în legislaturile 1996-2000 şi 2000-2004, pe listele partidului PRM.  De altfel, la auzul dispariției din luna septembie,  Corneliu Vadim Tudor, fostul președinte al partidului PRM a ajutat la căutarea ei.

T.S

Citeşte şi:
A început războiul pentru moştenirea Mitzurei Arghezi! Nepoata poetului: "Totul se va tranşa în justiţie"

Fiica lui Tudor Arghezi a murit!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro