Băse îi ia apărarea managerului bătăuş: "Ştiu eu foarte bine cum e cu pipiţele astea. Şi mie mi-a venit să o pocnesc pe EBA!". Cele mai tari bancuri şi glume cu Alexandra Stan

Bătaia cruntă pe care a încasat-o Alexandra Stan a şocat întreaga ţară, dar sunt şi câţiva cârcotaşi care au făcut haz de necaz. şi au inventat câteva bancuri... spumoase.

Caţavencii : Jurnalul lui Mahmud Ahmadinejad (fost președinte dement)
18 iunie - Citesc în presa tabloidă că Alexandra Stan a mâncat bătaie de la managerul ei. Ce nu pricep eu în toată povestea asta e de ce Poliția nu intră pe fir. De ce și acum, în al doișpelea ceas, Alexandra Stan continuă să umble liberă pe stradă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat?

Facebook: Update de ultima oră - se pare că relaţia Alexandrei Stan cu managerul ei bătea la ochi... :))

Timesnewroman.ro: "Traian Băsescu i-a luat apărarea celui care a agresat-o pe Alexandra Stan: 'Poate a zis ceva Alexandra Stan, poate l-a înjurat! Eu ştiu foarte bine cum e cu pipiţele astea, nici nu vreau să vă zic de câte ori mi-a venit s-o pocnesc pe fiica mea, Eba. Bine, acum e gravidă, n-o mai încarc, dar să ştiţi că a pătimit multe de-a lungul vremii'.

Desfigurată de managerul ei

Alexandra Stan a ajuns la spital plină de vânătăi, zilele trecute, după ce a fost caftită de managerul ei, Mardel Prodan. Cântăreaţa a povestit, cu lacrimi în ochi, cum cel în mâinile căruia şi-a lăsat cariera a bătut-o crunt cu pumnii şi picioarele până a lăsat-o lată. Şocant este faptul că artista l-a iertat şi până acum nu a depus plângere împrotriva agresorului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro