"Beizadeaua" Andrei Plăcintă, un nou scandal penal!

+3 click pentru
galerie

Andrei Plăcintă a fost victima unui hoţ

Condamnat pentru tentativă de omor şi eliberat de judecători înainte de termen, Andrei Plăcintă a ajuns din nou în faţa procurorilor.

Deşi era obişnuit să dea cu subsemnatul în calitate de inculpat, recent, fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă a ajuns în faţa anchetatorilor în calitate de parte vătămată. Potrivit informaţiilor intrate în posesia reporterilor SPYNEWS, Andrei Plăcintă ar fi fost victima unui furt şi, ca orice cetăţean, s-a prezentat la poliţie, ca să i se facă dreptate. După o anchetă care a durat câteva luni, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani au decis, din motive necunoscute, să claseze dosarul. "Admite cererea de confirmare a ordonanţei de renunţare la urmărirea penală nr. ... din ..., formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, privind infractiunea de „furt calificat”, prev. de art. 228 alin 1, art. 229 alin 1 lit b C.pen. comise în dauna părtii vătămate PLĂCINTĂ ANDREI RĂZVAN, Confirmă ordonanţa menţionată mai sus si constată legalitatea si temeinicia acesteia. In baza art.275 alin 3 C.p.p.cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă", au dispus, recent, judecătorii.

Andrei-Răzvan Plăcintă a fost eliberat în 2016 din Penitenciarul Timişoara, unde a avut parte de o detenţie de lux. Fiul senatorului Sorina Plăcintă a fost trimis în judecată la începutul lunii iunie 2011, de procurorii Parchetului Capitalei, care l-au acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în legătură cu un incident petrecut în 2010, pe strada Berzei din Capitală. În urma cercetărilor s-a stabilit că "în seara 6 decembrie 2010, pe fondul unor neînţelegeri cu partea vătămată H.I.D. (Delia Iulia Harabulă, fosta iubită a lui Andrei Plăcintă, n.r.), inculpatul a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului părţii vătămate, pe care l-a deteriorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spart luneta".

În momentul în care, în apărarea părţii vătămate au intervenit mai multe persoane, Andrei Răzvan Plăcintă, aflându-se la volanul autoturismului marca Renault Laguna, a pătruns cu acesta pe trotuar cu intenţia vădită de a-i lovi. În aceste împrejurări, în timp ce S.N. (Nicolae Stan, n.r.) încerca să îl oprească, ţinându-se cu mâinile de capota autoturismului, a fost împins de autoturism, s-a dezechilibrat şi a căzut. "Acuzatul şi-a continuat deplasarea şi a surprins-o pe aceasta (partea vătămată Nicolae Stan n.r.) sub autoturism, după care, prin mai multe manevre succesive ale autoturismului în faţă şi în spate, a trecut peste partea vătămată, provocându-i mai multe leziuni traumatice ce au determinat internarea la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi au necesitat pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale", au precizat procurorii, la momentul respectiv.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe Facebook!. Avem şi Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro