Bruce Lee, "Regele Canalelor", "vânat" de zeci de poliţişti! Detalii incredibile despre individul care a speriat Capitala!

Este de departe cel mai cunoscut "aurolac" din România. Bruce Lee, aşa cum a fost poreclit Florin Cora, şi recunoscut ca lider neîncoronat al aurolacilor din zona Gării de Nord, a fost săltat de zeci de oameni ai legii, în urma unei acţiuni mai ceva ca-n filme.
Dis de dimineaţă, zona Gara de Nord a fost împânzită de dubele poliţiei şi ale jandarmilor din care au coborât zeci de mascaţi. Se anunţa o acţiune de gradul zero, iar principalul "vinovat" de aceasă desfăşurare de forţe este chiar Bruce Lee. Oamenii legii îl suspectează de trafic de droguri de mare risc. "Pe lângă el vor mai fi duse la auderi alte 22 de persoane. Toţi sunt suspectaţi că traficau heroină şi metadonă", ne-au dezvăluit surse din cadul poliţiei. 
Florin Cora, individul pe care câţiva zeci de sărmani înghesuiţi prin canalele din jurul Gării de Nord îl numesc "tata" sau Bruce Lee, s-ar putea întorce în spatele gratiilor. Bărbatul trecut de 40 de ani are două noi dosare penale: unul pentru port ilegal de armă albă şi unul pentru încălcarea unei decizii judecătoreşti, iar acum riscă să fie cercetat şi pentru trafic de droguri. Decizie care îi interzicea "regelui" să mai intre în Bucureşti. Cu toate astea, Cora stă în continuare bine merci în Capitală. L-am găsit în apropierea Gării de Nord într-o casă construită după propriile lui reguli. Un "adăpost" după cum ne-a asigurat.
A fost închis pentru tâlhărie
Cora a apărut chiar într-un documentar al Channel 4, din Marea Britanie. Este subiect de materiale pozitive prin presă, însă realitatea este alta. Bruce Lee este un infractor înrăit căruia îi place să se laude cu belelele pe care le-a făcut. În "familia" lui drogurile sunt la ordinea zilei. Drogurile şi ordinele care se execută fără discuţii. A făcut puşcărie pentru tâlhărie şi violenţa este singurul motiv pentru care a ajuns să fie respectat de aurolacii din jurul lui. Privindu-l, nu te poţi abţine să nu îţi aduci aminte de un alt rege al canalelor: criminalul în serie Marius Csampar. Între 1994-1997, Csampar - şi el un rege al canalelor - a ucis şase persoane cu o răceală care l-ar fi făcut să roşească, probabil, şi pe Ion Rîmaru. A ucis de foame şi a ucis din răzbunare. S-a spus că a ucis şi la întâmplare, la momentul prinderii lui fiind bănuit şi în alte cazuri rămase cu autor necunoscut.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro