Călugărul pervers o comite din nou! Ce i-a cerut unei enoriaşe! "Lupul îşi schimbă părul, dar năravul..."

A reuşit să devină celebru în întreaga ţară drept stareţul Don Juan, după ce îşi îmbia enoriaşele să meargă în casa Domnului îmbrăcate mai ceva ca la discotecă. Deşi a plecat de la mănăstirea Bucium, unde i-a şocat pe toţi cu gândurile păcătoase, stareţul Ioan Sava loveşte din nou!

Un reporter incognito a stat de vorbă cu stareţul Ioan Sava, cel care în urmă cu câţiva ani le chema pe enoriaşe în chiloţi tanga la slujbă. Aparent schimbat, extrem de evlavios şi sincer, călugărul s-a comportat ca un adevărat duhovnic. Până la un punct. Fiindcă, vorba aceea: "lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba". Aşa că stareţul pervers şi-a dat rapid arama pe faţă. De data aceasta nu a mai cerut ca ţinuta să fie desprinsă din filmele pentru adulţi, ci ca enoriaşa să vină la mănăstirea la care slujeşte încărcată cu mici "daruri" pentru biserică. "Eu acum fac doar ascultare la mănăstire. Dacă vei să vorbim despre problemele tale, te aştept acolo, în Tulcea, unde putem sta de vorbă şi te pot ajuta cu sfaturi. Punem un pomelnic pentru cei dragi ţie, preotul îţi citeşte. Trebuie să aduci ulei, zahăr, orez şi ce mai poţi tu pentru biserică şi câţiva bănuţi, să pui lângă pomelnic. De când am plecat de la mănăstirea Bucium s-au schimbat lucrurile. Acolo am fost preot 17 ani, însă în Tulcea fac doar ascultare. Dar, dacă vrei să vorbim te aştept acolo", i-a spus stareţul Don Juan reporterului nostru sub acoperire.

Despre stareţul Sava, de la mănăstirea Bucium, umbla de mult timp vorba că îşi şoca enoriaşele cu vorbe necuviincioase. "Să vă luaţi pe voi fustă mini, ciorapi frumoşi, chiloţi tanga, să aveţi sâni frumoşi şi iubire multă. Fustiţa să fie cu fermoar, ca să se deschidă mai bine", erau cuvintele cu care călugărul îşi ademenea enoriaşele la sfântul altar.  Fără a se ruşina, călugărul şi-a detaliat toate fantezile sexuale cu lux de amănunte, în timp ce era filmat cu o cameră ascunsă. Mai mult, el le-a promis unor enoriaşe că le va satisface în pat şi planificînd chiar şi poziţiile sexuale pe care le vor folosi, în timpul unei partide în trei.

Stareţul Sava a dat vina pe faptul că a fost scăpat în cap

Atunci, după ce a vizionat înregistrarea cu camera ascunsă a avansurilor sexuale pe care preotul le-a făcut tinerelor, Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului, a hotărât să îl destituie pe stareţul iubăreţ. Sava s-a arătat chiar uşurat că a scăpat de stăreţie şi le-a mulţumit tuturor celor care l-au ajutat să se elibereze de această „povară mult prea grea” pentru el. Fostul stareţ a mai spus că „de mic avea o problemă” şi se declara convins că aceasta i se trăgea de la faptul că a fost scăpat în cap când era încă prunc. Mitropolitul Ardealului a declanşat o anchetă pentru a stabili vinovăţia călugărului şi a dispus efectuarea unui control psihiatric pentru a se evalua starea mentală în care se află Sava. Şi se pare că l-au găsit în deplinătatea facultăţilor mentale din moment ce părintele slujeşte acum la o mănăstire din judeţul Tulcea, unde a dat peste enoriaşe „proaspete”.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro