Cam cum? Să stai tot anul în vacanţe, să ai yaht şi să bei şampanie de zeci de mii de euro, dar să nu-ţi plăteşti curentul la viluţa din România! Cine este milionarul care s-a făcut grav de ruşine

Soţia omului de afaceri Nicu Gheară este şi partenera acestuia în mai multe afaceri din România.

Recent, Mihaela Margareta Gheară a pierdut un proces deschis pe numele ei de către cel mai important furnizor de energie electrică. Soţia omul de afaceri a fost obligată de instanţă ca "în termen de 20 zile de la comunicarea hotărârii, să plătească creditoarei suma de 32.713,03 lei, din care 31.769,84 lei reprezintă contravaloarea energie electrică, iar 943,19 lei reprezintă penalităţi de întârziere". La câteva zile după decizia instanţei, Mihaela Gheară a cerut anularea deciziei. Un prim termen de judecată nu a fost încă stabilit.


Soţia omului de afaceri nu este la prima întâlnire cu judecătorii bucureşteni. În urmă cu cinci ani, alături de Nicu Gheară, Adrian Mutu, finul lor, Victor Piţurcă şi soţia acestuia au fost chemaţi în judecată de către Primăria Capitalei. Mărul discordiei: lucrările de consolidare a blocului "Patria" la subsolul căruia aceştia deţineau barul "Melody". Municipalitatea a cerut instanţei să-i oblige pe aceştia la plata cheltuielilor, în condiţiile în care, potrivit informaţiilor apărute în presă, "proprietarii spaţiului cu altă destinaţie Bar Melody refuză semnarea contractului de finanţare şi restituire a sumelor alocate din transferul de la bugetul de stat". În noiembrie 2012, după aproape trei ani de la începutul procesului, judecătorii au respins acţiunea deschisă de autorităţi pe numele celor cinci.

Foto: nicugheara.com

Citeşte şi

Andreea Marin, pe "lista ruşinii"! Vedeta TV nu credea că va ajunge vreodată într-o asemenea situaţie

Un artist celebru recunoaşte că şi-a făcut viaţa mai uşoară în puşcărie, folosindu-se de... dinţi! Mărturii incredibile!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro