Un artist celebru recunoaşte că şi-a făcut viaţa mai uşoară în puşcărie, folosindu-se de... dinţi! Mărturii incredibile!

Realini Lupşa, alias Alin de la Gaz pe Foc, a fost liberat condiţionat din Penitenciarul Găeşti, unde a ispăşit o pedeapsă de un an şi trei luni, după ce a făcut un lucru la care puţină lume se aştepta.

Mai exact, pentru a-şi scurta pedepsa, Alin a scris două lucrări ştiinţifice: "Celule stem în medicina dentară" şi "Implanturi dentare versus lucrări protetice cimentate pe dinţi naturali". Cărţile scrise în penitenciar au fost deja publicate( prefaţate de unul dintre profesorii Universităţii de Medicină "Carol Davila" din Bucureşti). Cele două lucrări i-au scăzut lui Lupşa 60 de zile din pedeapsă.

Şpagă de două milioane de lei

În aprilie 2015, Realini Lupşa a fost liberat condiţionat din Penitenciarul Găeşti unde a ispăşit o pedeapsă de un an şi trei luni. Procurorii DNA susţin că, în cursul lunii noiembrie 2011, „inculpaţii Mija Eugeniu, Lupşa  Alin şi Vasilescu Nicolae au pretins de la reprezentantul legal al unor societăţi comerciale (denunţător) suma de 2.000.000 RON, reprezentând 40% din valoarea totală a unor lucrări de construcţii efectuate în anii 2008 şi 2009 de firmele denunţătorului în beneficiul a cinci primării din judeţul Constanţa". Banii ar fi fost pretinşi pentru ca inculpaţii să intervină pe lângă persoane cu funcţii de decizie din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi pe care să le determine să dispună achitarea către firmele denunţătorului a datoriei primăriilor respective, în sumă totală de 5.000.000 de lei, după cum susţin şi anchetatorii. În acest dosar, denunţătorul ar fi Radu Birea, de 36 de ani, din Drăgăneşti-Olt, fiul bulibaşei din Drăgăneşti, presupus văr al lui Sandu Anghel, cunoscut ca şi Bercea Mondial. În noiembrie 2013, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat la doi ani de închisoare pentru trafic de înfluenţă.

Citeşte şi

S-a rupt lanţul de iubire! De ce nu se va mai întoarce Dorinel Munteanu la Steaua!

În sfârșit, s-a decis! Spynews știe cât trebuie să plătească Antonia pensie alimentară pentru Maya! Suma nu e deloc de neglijat!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro