Cancerul de colon, boala alimentaţiei greşite! Cum să o previi cu ajutorul cartofilor violet
Publicat pe 11.09.2015 la 19:55 Actualizat pe 11.09.2015 la 20:57
Cancerul de colon este din nefericire o afecţiune cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane, indiferent de vârsta. Una din cele mai comune cauze este stilul de viaţă agitat, dar mai ales alimentanţia necorespunzătoare.
Cancerul de colon este din nefericire o afecţiune cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane, indiferent de vârsta. Una din cele mai comune cauze este stilul de viaţă agitat, dar mai ales alimentanţia necorespunzătoare.
Stresul oxidativ și inflamația cronică sunt factori de risc pentru cancer, dar acțiunea acestora poate fi limitată prin consumul alimentelor bogate în compuși antocianini, cum ar fi cei din cartofii violet, care ajută la prevenirea anumitor tipuri de cancer, chiar și după coacere, spun cercetătorii. Citeşte continuarea pe www.antenastars.ro.
Foto: Hepta