Cât costă o ciorbă la ''împinge tava'' în stațiunea Mamaia. Oamenii și-au făcut cruce
Publicat pe 15.07.2022 la 12:37 Actualizat pe 15.07.2022 la 12:37
Suntem la jumătatea verii, iar sezonul estival a început de mult. Românii se duc la mare care mai de care, unii alegând litoralul românesc, pe când alții aleg să plece în afara țării. Aici, prețurile au luat-o razna, iar românii sunt revoltați. Încă de la începerea sezonului estival prețurile au bubuit de la cazare până la mâncare, iar turiștii veniți pe litoralul românesc cheltuiesc mai mulți bani decât în Grecia, de exemplu. Ei bine, cazările și mâncarea sunt foarte scumpe pe litoralul românesc, iar o porție de ciorbă a ajuns să coste inimaginabil de mult. Care este prețul acesteia.
- Cât costă o ciorbă pe litoralul românesc
- Prețurile au luat-o razna
Prețurile sunt din ce în ce mai mari pe litoral, iar asta nu mai e o surpriză pentru nimeni. Pe plajele din România prețurile sunt crescute pentru orice cazare, mâncare, șezlong, iar românii sunt revoltați. Cu toate acestea, oamenii se înghesuie pe plajă. Dacă vă duceți pe plajele de pe litoralul românesc și nu vreți să cheltuiți prea mulți bani, trebuie să alegeți locuri cu adevărat accesibil. Cât a ajuns să coste o ciorbă la ‘’împinge tava’’.
Cât costă o ciorbă la ‘’împinge tava’’ în Mamaia
În căutarea de locuri cu prețuri accesibile, românii optează pentru a mânca la ‘’împinge tava’’ crezând că acolo vor cheltui mai puțini bani. Lucru complet neadevărat. Mâncare de la ‘’împinge tava’’ este la fel scumpă ca la orice terasă de pe litoral. Pentru o porție de sarmale, varză călită sau pui în sos alb turiștii sunt nevoiți să scoată din buzunar între 20 și 30 de lei. O porție de ciorbă, care se presupune a fi cel mai ieftin fel de mâncare din meniu, costă nici mai mult, nici mai puțin de 20 de lei.
Un proprietar al unui terase din Mamaia este revoltat de faptul că sunt zile în care terasa lui este goală, iar angajații nu au de lucru. El spune că prețurile sunt cu doar2-3 lei mai mari decât înainte de pandemie.