Cătălin Cazacu, audiat într-un dosar de şantaj! Probleme penale, din cauza unui interlop

+3 click pentru
galerie

Motociclistul bănăţean Cătălin Cazacu a fost obligat să dea cu subsemnatul într-un dosar de şantaj, din cauza unui „şmecher” din lumea interlopă din Capitală.

Cătălin Cazacu a fost citat, în urmă cu mai bine de un an, la Judecătoria Sectorului 3, în calitate de parte vătămată, într-un dosar din 2014, care avea ca obiect infracţiunea de şantaj. Suspectul cercetat de poliţişti şi procurori a fost un anume Mircea T., sportiv de performanţă celebru în lumea interlopă din Bucureşti, care l-ar fi şantajat şi ameninţat pe Cazacu, pentru a stoarce bani de la acesta. În mod bizar, cu toate că motociclistul Cazacu a depus probe concludente la dosar şi a dat declaraţii în faţa poliţiştilor şi a procurorilor, explicând cum s-au petrecut faptele, anchetatorii au decis renunţarea la urmărirea penală, lăsându-l pe sportiv cu buza umflată.

Cătălin Cazacu a intrat în vizorul presei mondene datorită relaţiilor zbuciumate pe care le-a avut cu mai multe vedete TV: prezentatoarea TV Maria Simion, Denisa Tănase, de la „Bambi” şi cântăreaţa Emilia Muşală. Aceasta din urmă l-a acuzat pe Cazacu, în 2014, că a bătut-o în public. "Stăteam de vorbă cu unul dintre amicii lui Cătălin, la bar. Apoi, brusc, el a venit la mine și a început să vorbească urât. S-a repezit ca o fiară, mi-a dat un pumn în umăr şi m-a dărâmat, iar apoi m-a mușcat de față", declara Emilia Muşală, în 2014, la "Acces Direct". Pe de altă parte, Cazacu a susţinut, la momentul respectiv, că artista dorea să îşi facă publicitate pe spatele lui: „Mi-e greu să vă spun ce este în sufletul meu, pentru că ea pentru mine a fost o femeie foarte specială. Îmi pare rău că Emilia s-a hotărât să facă public acest scandal tocmai acum când eu am mari probleme în familie. Toată lumea a fost la masa noastră, atunci, în club, eu nu mi-aş fi permis să fac asta, eu nu sunt un bărbat violent. Relaţia noastră s-a terminat de ceva vreme şi încerc să stau departe de acest scandal. Este penibil ce încearcă să faca din dorinţa de a se face cunoscută. Eu cu Emilia am discutat toată seara, eu am considerat-o o persoană frumoasă ca suflet, eu am păstrat o relaţie frumoasă cu ea. Faptul că a aşteptat 4 luni de la incident pentru a face povestea publică, mie îmi sună ca o dorinţă de a-şi face publicitate..."

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro