Câteva picături de ulei te pot salva! Cum acţionează acestea în combinaţia potrivită

Odată cu vremea rece şi întunecată, apar şi problemele. Adesea tindem să credem că durerile pe care le avem sunt de la schimbarea vremii. Din orice motiv ar fi, ar fi cel mai bine să încercăm să ne tratăm.

Conform secretele.com inflamaţia tendoanelor, braţelor, genunchilor şi coatelor se manifestă prin simptome de durere, rigiditate şi sensibilitate la atingere. Plantele sunt un remediu perfect pentru înlăturarea acestor simptome.

Există trei faze ale procesului: inflamaţia acută, cu dureri severe, faza subacută, în care organismul încearcă să se regenereze, şi inflamaia cronică, atunci când simptomele sunt manifestate prin dureri de intensitate mică.

Ce se recomandă?

Mănâncă cât mai multe salate de fructe tropicale şi condimentează din abundenţă mesele cu turmeric. Aşa accelerezi procesul de recuperare şi regenerare.
Toarnă în apă rece câteva picături de ulei de cuişoare, eucalipt, rozmarin, lavandă şi camfor. Înmoaie un prosop de bumbac în amestec şi stoarce-l bine, după care înfăşoară-l în jurul zonei afectate.
Compresele aplică-le reci şi ţine-le în locul inflamat până la încălzire. În urmă, prepară un alt amestec, cu 10 picături de ulei esenţial de migdale şi 10 picături de ulei de mentă. Frecţionează locul inflamat cu cel de-al doilea amestec.

Sursă foto: Hepta
A.C.
Citeşte şi:
Nicio dietă n-are rezultate? E vina ta! Ce te împiedică să slăbeşti?

Cum să reuşeşti să expectorezi mai repede? Remediul te va salva iarna aceasta!

Cum să foloseşti alcoolul ca să te vindeci de cancer? Un călugăr a confirmat reţeta!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro