"Caut iubită, ofer la schimb...bonuri de masă"! Vezi cine este bărbatul care a şocat cu anunţul lui matrimonial!

Are doar 30 de ani, este din Galaţi, însă până astăzi nu şi-a întâlnit iubirea. Nu a stat mult pe gânduri, aşa că a apelat la o ultimă opţiune: anunţul matrimonial. De aici, tânărul gălăţean a pornit o adevărată isterie pe internet, oferta lui fiind una inedită.

Nu visează decât să îşi întâlnească într-o bună zi femeia visurilor, iar dacă ea va apărea atunci când va vedea anunţul lui, Cătălin se declară mulţumit. Nu a fost nevoie decât să îşi spună povestea, iar în rândul femeilor s-a creat o adevărată isterie. "Caut doamnă sau domnişoară pentru relaţie serioasă, pe termen scurt. Ofer seriozitate şi bonuri de masă", sună anunţul gălăţeanului ghinionist în dragoste. Astfel, Cătălin a avut parte de numeroase apeluri din partea femeilor, care mai de care mai îndrăzneţe.

"La început am primit o grămadă de apeluri. Femei din toată ţara mă sunau pe mine. Eu îmi doresc şi acum o relaţie serioasă şi o iubită, însă partea cu bonurile de masă a fost la început o glumă. Odată ce a luat amploare mi-am dat seama că pot să profit de asta...Bonurile de masă le putem folosi împreună, la cumpărături", a declarat bărbatul, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro