Daiana, finalista de la "Burlacul", schimbare inedită de look! A renunţat la blondul care a consacrat-o, iar acum e de nerecunoscut!

A luptat pentru inima burlacului Andrei Andrei, însă a părăsit competiţia cu numeroase regrete şi lacrimi. Daiana Georgescu nu a pierdut însă timpul, iar în scurt timp a reuşit să slăbească enorm. Schimbările nu s-au oprit aici.

Zilele trecute, Daiana a trecut printr-o nouă transformare de look. S-a tuns, iar blondul care a consacrat-o a devenit istorie, acum tânăra optând pentru o culoare mai închisă.

Frumoasa blondă care a ajuns în finala show-ului "Burlacul" l-a vrăjit pe Andrei Andrei cu ochii ei albaştri şi zâmbetul fermecător. Deşi nu a părăsit competiţia la braţul ei, Daiana a demonstrat că se ataşase enorm de modelul Andrei, ba chiar a vărsat câteva lacrimi, din iubire. Astăzi, tânăra este fericita absolventă a unei facultăţi din Braşov, se pregăteşte pentru o carieră în drept şi a devenit o adevărată bombă sexy! A slăbit enorm, iar acum îşi fascinează admiratorii virtuali cu ţinute care mai de care mai provocatoare. În fustiţe şi pantaloni scurţi minusculi, Daiana cucereşte bărbaţii cu fiecare apariţie.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro