Caz cutremurător. Şi-a oferit copilul la mica publicitate

Gest tulburător făcut de o mamă din Botoşani. Îşi oferă copilul la mica publicitate ca să scape de necazuri. Mamă a trei copii, Mihaela F. spune că aceasta este singura soluţie pentru a trăi în casa soţului, bărbatul nedorind s-o accepte cu trei copii.

„Ajutaţi-mă să găsesc o familie care să vrea să aibă grijă de Cristian. Mă doare sufletul şi nu vreau să-l dau, dar din cauza scandalului sunt nevoită să dorm pe la rude”, au fost primele cuvinte ale Mihaelei, conform  Monitorul de Botoşani.

Mama care a şocat România s-a căsătorit de tânără şi la nici 20 de ani l-a născut pe Cristi, băiatul pe care acum îl „scoate pe tarabă” . La scurt timp a adus pe lume cel de-al doilea copil, iar soţul ei a ajuns la închisoare. Fără să stea prea mult pe gânduri, Mihaela şi-a refăcut viaţa şi i-a oferit un copil şi celui de-a dolea partener. Acum, bărbatul îi cere să renunţe la unul dintre copii, pe motiv că au crescut cheluielile.

Femeia şi-a luat copiii şi a plecat la părinţi. „Apar şi aici probleme. Am copii mici, mai fac năzbâtii şi părinţii nu vor să mă mai ţină în casă. De câteva zile stau la o soră la Broscăuţi”, a mai spus Mihaela, conform sursei citate.

Ajunsă în această situaţie, tânăra mama s-a gândit să accepte propunerea celui de-al doilea soţ şi să încerce să scape de băiatul cel mare.

Foto: Monitorul de Botoşani.

Citeşte şi:

A fost identificat principalul suspect în cazul copilului ucis cu bestialitate la Iași! Vezi care e legătura lui cu Raluca Macovei

Veste bună pentru elevi! Luni nu se fac cursuri! Li se pregăteşte ceva nou

În ce lume trăim?! O femeie şi-a aruncat bebeluşul nou-născut de la etajul 7! Motivul este de-a dreptul halucinant

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro