Ce a ajuns să facă interlopul care l-a terorizat pe "regele manelelor"! Umilinţă maximă!

Judecat pentru cămătărie, Florin Udilă, alias Vancică, unul dintre cei mai temuţi interlopi din Capitală, care a băgat frica în "regele manelelor", a ajuns în ultimul hal!

Bărbatul, cunoscut printre altele şi pentru faptul că i-a pus gând rău lui Florin Salam (Roxana Dobre a fost iubita lui Udilă înainte de a întra în graţiile manelistului) a ajuns la munca de jos. Potrivit unei decizii a Tribunalului Bucureşti, Vancică - momentan în arest la domiciliu - a primit acceptul judecătorilor să lucreze cinci zile pe săptămână, patru ore pe zi, într-un interval foarte bine stabilit de instanţă, într-o spălătorie auto din Sectorul 4. Un semn, ar spune gurile rele, că interlopul (ce în trecut învârtea sute de mii de euro) a ajuns la fundul sacului.


Vancică a intrat în atenţia publicului după ce, la jumătatea anului 2013, locotenenţii săi l-au atacat pe Florin Salam, în faţa unui hotel din Bucureşti, în contul unei datorii mai vechi pe care manelistul ar fi avut-o la cămătari. Trei membri ai clanului condus de Udilă au fost reţinuţi, iar unul dintre instrumentiştii trupei a fost transportat la spital. Ulterior, la Secţia 26 Poliţie au depus plângere atât Florin Salam, cât şi instrumentistul bătut.
La scurt timp după acest incident, Vancică a fost implicat într-un dosar de cămătărie, nume grele figurând printre "clienţii" interlopului. Dacă va fi condamnat, Udilă riscă pănă la cinci ani de închisoare.

Citeşte şi

Documentul bombă din scandalul Dolăneştilor! Ar putea pune capăt războiului dintre fraţi

Loredana scoate arma secretă în războiul cu Gabi Luncă! Ce i-a pregătit vedeta "Reginei muzicii lăutăreşti"!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro