Documentul bombă din scandalul Dolăneştilor! Ar putea pune capăt războiului dintre fraţi

SPYNEWS prezintă documentul bombă care ar putea pune capăt războiului dintre Ionuţ şi Dragoş Dolănescu. De şase ani, cei doi îşi dispută în instanţă averea rămasă în urma maestrului Ion Dolănescu. 
Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, cei doi fraţi sunt la un pas de o înţelegere în afara sălii de judecată: un document ce stabileşte modul în care ar urma să se împartă averea lăsată de Ion Dolănescu. 
Potrivit acestuia, Ionuţ ar urma să primească vila din strada Caimatei, un autoturism Dacia Logan, mai multe certificate de proprietate emise de Fondul Proprietăţii Private şi drepturile litigioase "care constau în drepturi patrimoniale pe care defunctul Ion Dolănescu le avea în stare litigioasă la momentul decesului".
În schimb, Dragoş ar urma să primească vila de la Sinaia cu terenurile aferente, două terenuri din comuna Tunari, de 812 şi 1.095 metri pătraţi, trei terenuri din comuna Butimanu, judeţul Dâmboviţa, de aproape 5.000 de metri pătraţi şi o cotă de 1/6 dintr-un imobil situat în sectorul 5 din Bucureşti. 
Drepturile de autor ar urma să fie păstrate în coproprietate de către ambii fraţi "urmând ca aceştia să culeagă drepturile şi avantajele acestora, după cum urmează:
- Dolănescu Ionuţ, împreună cu urmaşii săi direcţi, dăruiţi de Dumnezeu cu talentul vocal al defunctului dău tată, vor beneficia (...) de dreptul neîngrădit de a interpreta vocal toate compoziţiile muzicale, recunoscute ca fiind ale defunctului său tată, Ion Dolănescu. Aceştia vor avea dreptul să încaseze toate drepturile patrimoniale izvorâte din interpretarea proprie, vocală, a compoziţiilor muzicale (...) inclusiv dar nu limitativ, drepturile de reproducere, de distribuire, de interpretare.
- Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, împreună cu urmaşii săi direcţi, vor avea dreptul să încasese ca unici beneficiari (...) toate drepturile patrimoniale izvorâte din reproducerea, distribuirea, radio-difuzarea pieselor muzicale rezultate din interpretarea directă a defunctului său tată, Ion Dolănescu". În plus, Ionuţ îi va achita lui Dragoş 150.000 de euro. 
Pentru a intra în vigoare, documentul trebuie semnat de cei doi fraţi şi depus la dosarul de succesiune. Cel care ar fi făcut primul pas ar fi fost Ionuţ, care a luat legătura cu fratele său prin intermediul unui preot din Bucureşti. 
Se războiesc de şase ani
Războiul dintre cei doi fraţi a început la scurt timp după moartea lui Ion Dolănescu, în 2009. Atunci, Dragoş a declarat public faptul că Ionuţ şi-a însuşit aproape 1.800.000 de euro, bani pe care tatăl lor îi ţinea...la saltea. Chiar în patul în care a murit. Supărarea a fost accentuată şi de faptul că Ionuţ ar fi încercat să cumpere tăcerea fratelui său cu 100.000 de euro. Intervievat telefonic la emisiunea “Acces direct”, de la Antena 1,  Dragoş afirma că el şi Ionuţ "nu se vor mai împăca niciodată". La finalul lunii aprilie, Judecătoria Sectorului 2 a decis împărţirea averii, decizia i-a nemulţumit însă pe cei doi fraţi. 
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro