EXCLUSIV! Mărturia cutremurătoare a Angelicăi Constantin: "Pe patul de moarte, mama mi-a zis să nu îi fac asta Măriucăi!"

Angelica Constantin a mărturisit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că nu va renunţa niciodată la Măriuca, fiindcă trebuie să respecte un jurământ făcut în faţa mamei ei, înainte ca aceasta să se stingă. 
În exclusivitate pentru spynews.ro, Angelica a dezvăluit faptul că a fost obligată să-şi ducă fetiţa a orfelinat în condiţiile în care, în urmă cu cinci ani, trecea printr-o perioadă foarte dificilă. "Nu aş fi ajuns niciodată aici dacă ar fi trăit mama mea. M-a ajutat foarte mult. Măriuca era şi acum cu mine. Pe patul de moarte, mama mi-a zis să nu îi fac asta Măriucăi. Mi-a spus că, orice ar fi, să nu renunţ la copil. După moartea mamei însă o duceam foarte prost cu banii", ne-a mărturisit Angelica. 
Femeia trece din nou printr-o situaţie extrem de dificilă. Este doar o chestiune de timp până când ea şi concubinul ei, Costel, vor fi aruncaţi în stradă. "În decembrie trebuie să părăsim casa. Vedem ce o să facem după", a recunoscut Angelica. O ultima lovitură dintr-un şir destul de lung de necazuri care s-au abătut asupra ei. Judecătoria Sectorului 2 a decis deja rezilierea contractului de închiriere la cererea proprietarului apartamentului în care s-au mutat în decembrie anul trecut, aşa că evacuarea celor doi este mai mult ca sigură. În paralel, Tribunalul Bucureşti a încredinţat-o pe Măriuca - Maria Alexandra Constantin(fiica naturală a Angelicăi, crescută până nu demult de una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România)  - unui centru de plasament. Deciziile nu sunt definitive, dar - cuplate cu faptul că cei doi vor rămâne, vrând-nevrând, pe străzi - anulează orice şanse ca Angelica să primească, în aceste condiţii, custodia Măriucăi. 
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro