Mama lui Mutu, bătută! Prietenul fotbalistului, acuzat că a lovit-o de faţă cu mascaţii!

Scandalul dintre Adrian Mutu şi fostul său partener de afaceri a atins cote maxime.

Rodica Mutu, mama "Briliantului", îl acuză pe Adrian Marţian, fostul partener de afaceri al fiului ei, că ar fi bătut-o. Nu oricum, ci de faţă cu mascaţii. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu un an,  în timp ce Adrian Marţian încerca să între în posesia utilajelor pe care le are în fabrica de biogaz din Oradea, mărul discordiei dintre Mutu şi Marţian. "Cine poate să creadă aşa ceva. Este o fabulaţie. Eram acolo cu executorul judecătoresc  şi cu mascaţii. Nu se pune problema", ne-a mărturisit Marţian(foto jos). Cu toate acestea, procurorii din Oradea au deschis, la plângerea Rodicăi Mutu, un dosar penal pe numele omului de afaceri, ce se află şi acum pe masa magistraţilor.

"Minţea, nu plătea, făcea numai escrocherii"

Scandalul dintre cei doi a început în primavara anului trecut când, pe fondul unor probleme de ordin financiar, Adrian Marţian l-a atacat dur pe Briliant. "Oamenii nu aveau încredere în el nici în Italia. Minţea, nu plătea, făcea numai escrocherii. Dacă l-aţi cunoaşte cu adevărat, v-aţi schimba părerea despre el. Nu dă nici măcar o ciocolată la cineva. El ştie să denigreze, să-şi atingă scopurile. Eu vă spun cu mâna pe inimă că m-a făcut de râs de multe ori, în Italia, în Corsica, nu plătea când mergeam la restaurant. Îmi spunea că a pus banii pe numele soţiei, ca să nu-i ia Celsea banii. Se plângea zi şi noapte că soţia, Consuelo, nu-i mai dădea banii. Lui Mutu îi plac femeile. Oriunde mergea, numai scandal. Dacă intram într-un restaurant, nu mai ieşeam până dimineaţa",  declara Marţian. La finalul lunii septembrie, Tribunalul Bucureşti a respins cerererea în care Mutu îi cerea daune morale lui Marţian, deranjat de amintirile omului de afaceri.

La finalul verii, internaţionalul a plecat pentru două sezoane la Pune City, echipă din Superliga indiană.  Gruparea a încheiat pe locul 6 din opt echipe prima ediţie a campionatului profesionist de fotbal din India. În sezonul 2015, care a început la 5 octombrie, echipa indiană va fi antrenată de fostul internaţional englez David Platt.

Foto: ebihoreanul.ro

Citeşte şi

Scandalul tablourilor sute de mii de euro a reizbucnit! Decizie de ultimă oră a lui Valentin Ceauşescu

Soarta copiilor lui Prigoană a fost pecetluită! Verdict în scandalul dintre Bahmu şi omul de afaceri


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro