Soarta copiilor lui Prigoană a fost pecetluită! Verdict în scandalul dintre Bahmu şi omul de afaceri

Vedeta de televiziune este nemulţumită de faptul că Silviu Prigoană îşi doreşte înscrierea copiilor la o şcoală privată, însă Bahmu a primit deja o primă lovitură.

Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea de recuzare formulată de Adriana Bahmuţeanu împotriva magistratului care trebuie să decidă dacă cei doi copii ai vedetei vor urma o şcoală de stat sau una privată. Pentru Adriana, acest lucru este echivalent cu pierderea procesului, în condiţiile în care ea acuza instanţa că s-a antepronunţat. "Doamna judecător (...) a  considerat necesar să se antepronunţe spunând în şedinţă că ne sfătuieşte să ne înţelegem cu privire la înscrierea copiilor la şcoală, că din punctul dumneaei de vedere şcoala(...) este cea mai bună şcoală, pe care aceasta o apreciază şi, în opinia doamnei judecător, eu, mama copiilor, trebuie să fiu de acord", arăta Adriana Bahmuţeanu în cererea de recuzare.   Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru 5 noiembrie.

"Eu îmi doresc cea mai bună educaţie pentru copiii mei"

Pentru Silviu Prigoană, şcoala privată reprezintă cea mai bună opţiune pentru copiii săi.  "Sunt deja înscrişi, sunt bursieri până la terminarea liceului. Programa este publică. O poate vedea oricine pe site-ul şcolii. Nu face decât să bage băţul prin gard... Eu îmi doresc cea mai bună educaţie pentru copiii mei. Ea vrea la o şcoală de stat. Dacă instanţa va stabili că trebuie să se ducă la o şcoala de stat, se vor duce la stat. Nu oricine îşi poate înscrie copiii aici. Sunt cele mai bune condiţii. Le asigură transport, masa, securitate şi asigurare medicală", ne mărturisea Silviu prigoană în urmă cu câteva zile.

Citeşte şi

Cream, clientă veche a judecătorilor! Nu ai să crezi ce probleme a avut cu legea!

Victor Slav are probleme! Cum a ajuns prezentatorul în faţa judecătorilor!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro